Multe persoane m-au intrebat despre modelarea imunitatii, cresterea ei, sau contraindicatiile nespuse ale antibioticelor de sinteza, aplicate pe un organism lipsit de vitalitate.
Am extras pentru voi cateva studii despre aceasta.
Concluziile oamenilor de stiinta intaresc idea ca antibioticele ajuta organismul in lupta impotriva infectiilor, dar ar putea face mai mult rau decat bine daca nu sunt utilizate corespunzator, potrivit ultimelor cercetari. Ambele studii au aratat ca modul in care antibioticele modifica flora intestinala poate avea efecte grave asupra starii generale de sanatate, prin producerea unui dezechilibru biochimic in organism.

Primul studiu a fost realizat in cadrul Centrului Memorial pentru Cancer Sloan Kettering din New York si a inclus 857 de pacienti care au fost supusi unui transfer de celule stem hematopoietice (tratament folosit mai ales in cazul cancerului de sange) – in acest caz antibioticile sunt prescrise pentru a preveni infectiile asociate cu transplantul. Cercetatorii au observat ca starea de sanatate a pacientilor a depins de tipurile de antibiotice folosite.
Au fost testate 12 tipuri de antibiotice si s-a aratat ca doua dintre combinatiile administrate pacientilor – piperacilina si tazobactam si imipenem si cilastatin – au crescut semnificativ riscul de dezvoltare a unei infectii grave, boala grefa contra gazda. Rezultate similare fusesera observate si in cazul experimentelor realizate anterior pe cobai, arata csid click aici

Motivul? In momentul in care este afectat microbiomul are de suferit si sistemul imunitar.
Al doilea studiu care a demonstrat efectele negative ale antibioticelor a fost efectuat in cadrul Centrului de Medicina Moleculara Max- Delbrueck din Berlin si a analizat antibioticele cu spectru larg (cele care distrug diferite tipuri de microbi). S-a observat ca acestea au produs o incetinire a dezvoltarii neuronale la nivelul hipocampului (zona creierului care se pare ca este implicata in stocarea amintirilor si controlul sistemului nervos). Studiul a fost realizat pe cobai. Cei carora le-au fost administrate antibiotice cu spectru larg au avut rezultate slabe la teste de memorie, dar si mai putine monocite (celule albe care lupta impotriva infectiilor si virusilor). In momentul in care tratamentul cu antibiotice a fost oprit, activitatea lor neuronala a revenit la normal.

Solutia NeoLife completa de modelarea imunitatii si pastrarea vitalitatii acestei functii pe toata durata vietii este cate o pastila/capsula/suc/zi

Pentru adulti

Betaguard click aici
Vitamina C masticabila click aici
Garlic click aici
Este cel mai cunoscut antioxidant (Vit. C) si previne bolile cronice degenerative. Alaturi de Vitamina A click aici
Vitamina E click aici
Zinc click aici
Seleniul combate radicalii liberi ce distrug echilibrul celulelor click aici
Se gaseste in corp acolo unde se desfasoara procese vitale: ficat, glande suprarenale, hipofiza, corpul uterin care furnizeaza femeii hormonii specifici. Este vitamina ideala pentru barbati pentru ca reface fertilitatea masculina si calitatea spermei.
Consolideaza peretii vaselor de sange, de la cele mai mari pana la capilarele de dimensiuni microscopice, prevenind astfel tulburarile cardiovasculare si reducerea crizelor de enfizem la fumatori. Varicele si hemoroizii se retrag, iar ridurile si incretiturile pielii dispar.
Are actiune antihistaminica eficace in tratarea alergiilor, acneii, celulitei, arteroslerozei, intareste gingiile, inhiba cresterea tumorilor maligne, benefica pentru astmul bronsic, inlatura starile de oboseala, anxietate, stres. Mareste eficienta calciului click aici
Vitamina C este necesara ochilor si pielii. Lichidul lacrimal contine 30-50 de ori mai multa vitamina C decat sangele. In caz de glaucom, o cantitate mare de vitamina C poate scadea tensiunea intraoculara. Poate fi folosita si in caz de cataracta.
Faciliteaza absorbtia fierului din hrana in corp click aici. Vitamina C “elibereaza” fierul din peretele intestinului si din splina si il transfera in sange, pentru a permite aprovizionarea cu oxigen a celulelor.
Carotenoid complex clck aici
Tre click aici
Flavonoid complex click aici
Cruciferous Plus click aici
Acidophilus click aici
Wheat germ oil click aici
Diferenta dintre un produs de sinteza si unul biocompatibil cu genomul uman click aici

Pentru copii
Vitasquares click aici
Vitamina C masticabila click aici
Garlic click aici
Acidophilus (si ca supozitor, daca este cazul la copii foarte mici) click aici
Aloe vera plus click aici

Sa aveti o viata minunata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *