Ce putem face pentru a ne mentine cat mai mult timp tineretea? Ce putem face sa ne stimulam procesul natural de regenerare celulara?
Corpul omenesc reprezinta o structura impresionanta, alcatuita din 75-100 trilioane celule, dintre care 100 miliarde de celule nervoase. Este necesar sa constientizam urmatorul lucru: Se numesc macronutrienti si micronutrienti deoarece celulele noastre au nevoi foarte mici pentru a functiona in cel mai bun mod. Dar, ca orice structura vie, el este supus imbatranirii. Cu exceptia celulelor nervoase, cardiace si musculare, toate celelalte celule ale tesuturilor imbatranesc, mor si sunt inlocuite de celule noi. Zilnic, in corpul omenesc mor aproximativ 50-70 miliarde de celule. Intr-un an, intr-un organism adult, masa de celule moarte este egala cu masa individului. Odata la 7 ani, majoritatea celulelor din organism sunt regenerate.
Te-ai gandit vreodata cum vrei sa imbatranesti? Ce stare interioara iti doresti sa experimentezi, ce nivel de sanatate si ce fel de activitati vrei sa ai dupa 60-70-80 de ani? Te vezi in compania nepotilor sau stranepotilor, radiind de fericire, in parc, la munte sau la mare plin de vitalitate si satisfactie sau te imaginezi mai degraba in salile de asteptare ale spitatelor, obosit si slabit din cauza bolilor?
Cand se vorbeste de nutritie, deseori ne gandim ca este vorba pur si simplu de a avea o alimentatie sanatoasa si completa. Dar, in mod corect, nutritia se realizeaza doar cand fiecare celula in parte primeste principiile nutritive de care are nevoie intr-o forma suficient de simpla pentru a fi asimilate. Elementele nutritionale pe care le ingeram trebuie sa fie distribuite in tot corpul, absorbite de celule, metabolizate, asimilate si la sfarsit resturile produse de acest proces sa fie eliminate.
Acum diferenta este clara: alimentatia este ceea ce mancam, nutritia este ceea ce, celulele noastre si tesuturile noastre primesc efectiv.
Convingeri false legate de imbatranire
Majoritatea oamenilor cred ca imbatranirea este un fenomen misterios care actioneaza dupa legile proprii, indiferent ce alegeri sau obiceiuri dezvolti in timpul vietii. De asemenea, cei mai multi oameni sunt resemnati in fata slabiciunilor, suferintelor si bolilor cu care vine la pachet batranetea.
Prin studiile si cercetarile comitetului de consulta stiintifica de la Neolife isi propun sa scoata la lumina cele mai recente informatii cu privire la cauzele imbatranirii, ce inseamna cu adevarat longevitatea si cum o putem dobandi.
Ritmul de imbatranire este dat de ritmul de regenerare celulara
In ultimii ani de cercetari in domeniul biologiei celulare, s-a inteles mai bine faptul ca imbatranirea este mai degraba o chestiune de regenerare, decat de degenerare. Pierderea elasticitatii si capacitatii naturale a celulelor de a se regenera este principalul factor care determina modul si ritmul de imbatranire. Fiind o proprietate naturala a celulelor, regenerarea – contrar opinei comune – poate fi stimulata constant. Mai degraba, nestimularea ei conduce la atrofierea acestei capacitati, decat un program genetic general care spune ca dupa 45 de ani organismul incepe invariabil sa se degradeze. Exista oameni care la 80 de ani arata ca la 60 si cu siguranta ai observat si persoane care par obosite si imbatranite inainte de vreme. Cum fac ei asta?
Este important sa intelegem faptul ca desi nu putem schimba codul genetic cu care suntem inzestrati, putem controla actiunea genelor, adica potentialul lor de a se activa sau de a ramane latente. Pentru asta, alegerile de viata pe care le facem, cat de bine ne protejam de factorii nocivi din exterior si mai ales cat de mult ne preocupam de regenerarea organismului pe masura ce inaintam in varsta sunt factorii care dicteaza modul si ritmul in care imbatranim.
O viata plina de energie si sanatate
Longevitatea nu inseamna sa-ti prelungesti cat mai mult perioada dinainte de moarte, ci implica faptul de a te bucura de viata cu adevarat, de a gusta momentele importante alaturi de cei dragi avand o stare psihica si emotionala sanatoasa, de a te simti echilibrat si armonios indiferent de varsta pe care o atingi. A avea 90 de ani, tu fiind plin de suferinte, incapacitati si suferinte, nu inseamna ca esti longeviv.
Ca sa intelegem mai bine, nu procesul de imbatranire in sine, ci modul si ritmul pot fi controlate. Puterea de regenerare a organismului la cel mai profund nivel determina nivelul la care functioneaza organele si starea in care se mentin pe un timp cat mai indelungat.
Asadar, daca iti doresti cu adevarat sa te ingrijesti de sanatatea organismului tau si sa te simti plin de vigoare cat mai mult timp, incepe sa faci alegeri diferite in stilul tau de viata pe toate planurile: psihic, emotional si fizic. Acest lucru inseamna inclusiv sa ai mai multa grija de organismul tau apeland la consumul de nutrienti Neolife capabili sa stimuleze forta de regenerare a celulelor, astfel incat corpul sa se refaca mai profund si mai usor dupa leziuni, interventii chirurgicale sau boli si sa-si pastreze un nivel sanatos de energie cat mai mult timp posibil.
Regenerare celulara este accesibila in Romania cu ajutorul nutrientilor de la Neolife. Produsele sunt biocompatibile cu genomul uman si functioneaza in armonie cu alte terapii alternative si complementare. Cateva dintre efectele consumului acestor nutrienti sunt imbunatatirea starii generale de sanatate, intarirea sistemului imunitar, reechilibrarea treptata a functiilor organelor, o mai mare vitalitate si energie pe tot parcursul zilei.
Produse care contribuie la refacerea celulara si la reechilibrarea starii de bine a organismului TRE si PRO VITALITY
Video cu produsul TRE
Video cu produsul PROVITALITY
Sa aveti o viata minunata