Aici gasesti vitamine pentru trup, ”vitamine pentru minte si suflet”, de care ai nevoie pentru a gasi resursele necesare sa poti lupta cu greutatile zilnice, pentru a reusi sa ai o viata mai buna.

Un orator bogat si-a inceput cuvantul la un seminar avand in mana o bancnota de 50 de euro. In sala erau 200 de persoane. El a intrebat: ”cine doreste bancnota asta?” toate mainile erau in aer. Atunci zise: ”voi da aceasta bancnota unui dintre dv., dar mai intai permiteti-mi sa fac un lucru” el a mototolit atunci bancnota in palma si a intrebat: ”inca mai doriti bancnota?” mainile erau tot pe sus… Atunci el continua: ”si daca fac urmatorul lucru?” a aruncat bancnota mototolita pe pamant si a calcat-o cu pantoful pana a ingropat-o. Apoi a ridicat-o murdara si total sifonata. ”acum cine o mai doreste?” mainile erau toate ridicate in aer. Apoi zise: ”dragi prieteni, tocmai am invatat o lectie foarte valoroasa si plina de talc: indiferent ce s-a intamplat cu banii, voi tot i-ati dorit deoarece prin ce s-a intamplat cu ei, nu si-au pierdut valoarea, bancnota tot 50 euro valoreaza”. Adesea se intampla in viata noastra sa fim respinsi si trantiti la pamant, mototoliti si murdariti cu noroi. Astea sunt realitati din viata cotidiana. Atunci poate ne simtim lipsiti de valoare. Dar indiferent ce s-a intamplat sau se va intampla, TU nu iti vei pierde din valoare indiferent ca esti murdar de noroi sau curat si calcat, TU, ramai nepretuit pentru cei care te iubesc. Valoarea vietii noastre nu se exprima prin ceea ce facem sau ce stim sau cunoastem, ci prin cine esti TU … TU esti ceva foarte deosebit –  NU UITA NICIODATA !

Incepe ziua prin a avea asteptari optimiste – ,,In fiecare dimineata, cand deschid ochii, imi spun: nu evenimentele, eu am puterea de a ma face fericit sau nefericit azi. Eu pot sa aleg cum sa fiu. Ieri nu mai exista, maine nu a sosit inca. Am o singură zi, azi, si voi fi fericit pe parcursul acesteia!” – Groucho Marx

In fiecare dimineata ma trezesc si imi spun: am doua posibilitati astazi. Pot sa aleg sa fiu intr-o buna dispozitie sau pot alege sa fiu intr-o dispozitie proasta.

Eu aleg intotdeauna sa fiu intr-o buna dispozitie. Cand se intampla ceva rau, pot alege sa fiu victima sau pot alege sa invat ceva din aceasta. Aleg intotdeauna sa invat ceva!

De fiecare data cand vine cineva la mine cu cate o plangere, pot alege sa accept plangerea lor sau pot scoate in evidenta partea pozitiva a vietii. Aleg intotdeauna partea pozitiva a vietii.

In viata totul tine de a alege. Cand dai deoparte toata mizeria, iti dai seama ca fiecare situatie este o alegere.

Tu decizi cum sa reactionezi in fata diferitelor intamplari!

Tu decizi cum iti afecteaza oamenii dispozitia (starea de spirit)!

Tu alegi sa fii vesel sau sa fii trist!

Tine de alegerea ta cum iti traiesti viata!

Am invatat de la viata ca in fiecare zi ai doua alegeri: fie sa te bucuri de viata, fie sa fii suparat pe viata (sa o urasti). In viata trebuie sa ne bucuram de ce avem, nu sa ne plangem de ce nu avem.

Lucrul care este intr-adevar al tau – care nu poate fi controlat de nimeni – este ATITUDINEA TA, asa ca daca ai grija de aceasta, toate celelalte in viata devin mult mai usoare. Nu imi reuseste asta in fiecare zi, recunosc cinstit, dar fac eforturi in sensul celor declarate mai sus.

Acum ai doua posibilitati:
* Poti uita repede acest mesaj;
sau
* Poti decide care vrei sa fie ATITUDINEA TA in fiecare zi.

Sper ca ai ales varianta 2

Parere personala, oamenii se impart in 4 mari categorii, din punct de vedere al durerii: prima categorie: dureri fizice (diferite afectiuni), a doua categorie: dureri sufletesti (timiditate, anxietate, depresie etc), a treia categorie: durere a timpului (nu ajunge timpul sa-l petreaca cum isi doresc), a patra categorie: durere financiara (credite, bani putini si nevoi mari).

Oamenii in viata iau decizii pentru ca au dureri de diferite feluri cum am amintit anterior. Daca isi doresc cu adevarat sa scape de aceea durere, fac actiune (iau tratament, isi inving frici, temeri, invata cum sa-si gestioneze timpul, invata sa castige mai multi bani de la persoane care castiga multi bani).

Te-ai analizat sa identifici care este durerea ta? Fii sincer cu tine, daca ai identificat ”cauza durerii”. Te-ai gandit ce ”tratament” iti trebuie? Daca doresti consiliere sa fii ajutat trimite mesaj

Deoarece un adevarat om de succes stie ca entuziasmul, energia si antrenamentul permanent se pot transforma in …. satisfactie personala si bani, iti urez sa fii entuziast, sa ai energie si sa te perfectionezi in permanenta pentru a atinge cele mai inalte cote de satisfactie personala, profesionala si financiara! Iti doresc de asemenea, sa ai parte de ceea ce eu numesc triunghiul de aur: SANATATE, BANI SI TIMP LIBER ALATURI DE CEI DRAGI!

O zi minunata si o viata mai buna!