Plata coletului

Plata se face in numerar la livrare prin sistemul de rambursare, la primirea pachetului: Atunci cand administratorul confirma si proceseaza comanda, produsele comandate vor fi livrate la adresa mentionata de client.

Fiecare produs afiseaza un numar de puncte in dreptul sau. La prima comanda de minimum 30 Puncte produsele comandate sunt livrate fara costuri suplimentare la orice adresa de pe teritoriul Romaniei. Livrarea se va face prin TNT Romania curier rapid. Curierul va telefona sau primiti un sms inainte de livrare pentru a va informa ziua si ora estimata a livrarii.

La urmatoarea comanda livrarea va fi gratuita la o cumparatura de minim 100 Puncte. Se adauga transport 20 lei la comenzile sub 100 Puncte. Dupa prima comanda, veti avea alocat un Cod de Membru si puteti in orice moment sa comandati produse direct de la depozitul GNLD din Bucuresti. Date necesare pentru facturare: Numele, adresa de facturare/livrare, numar de telefon, CNP.

Produsele comandate pot fi livrate prin curier cu plata ramburs sau le puteti ridica personal de la depozitul GNLD din Bucuresti. Produsele sunt livrate doar in zilele lucratoare, in maximum doua zile dupa confirmarea comenzii Cumparatorului.

Recunoastem importanta protejarii confidentialitatii si sigurantei informatiilor pe care le primim de la clienti. Informatiile sunt folosite EXCLUSIV pentru facturare.

Va multumim pentru alegere. Cu noi dobanditi STAREA DE BINE. Sanatatea fiecarei persoane conteaza mai presus decat ORICE.