Plata coletului

Plata se face in numerar la livrare prin sistemul de rambursare, la primirea pachetului: Atunci cand administratorul confirma si proceseaza comanda, produsele comandate vor fi livrate la adresa mentionata de client.

Fiecare produs afiseaza un numar de puncte in dreptul sau. La prima comanda de minim 30 Puncte produsele comandate sunt livrate GRATUIT la orice adresa de pe teritoriul Romaniei. Livrarea se va face prin TNT Romania curier rapid. Primiti un sms pentru a va informa ziua si ora estimata a livrarii sau curierul va suna inainte de livrare.

La urmatoarea comanda livrarea va fi gratuita la o cumparatura de minim 100 Puncte, sub 100 Puncte se adauga transport 19,20 lei. Dupa prima comanda, veti avea alocat un Cod de Membru si un cod pin pe care le primiti pe factura apoi la viitoarele comenzi puteti sa comandati produse direct pe site-ul companiei folosind codul de membru si codul pin https://www.neolifeshop.ro/ro/ sau de la depozitul GNLD din Bucuresti, str. Polona nr 68. Date necesare pentru facturare: Numele, adresa de facturare/livrare, numar de telefon.

Produsele comandate pot fi livrate prin curier cu plata ramburs sau le puteti ridica personal de la depozitul GNLD din Bucuresti. Produsele sunt livrate doar in zilele lucratoare, in maximum doua zile dupa confirmarea comenzii Cumparatorului.

Recunoastem importanta protejarii confidentialitatii si sigurantei informatiilor pe care le primim de la clienti. Informatiile sunt folosite EXCLUSIV pentru facturare.

Va multumim pentru alegere. Cu noi dobanditi STAREA DE BINE. Sanatatea fiecarei persoane conteaza mai presus decat ORICE.