Asa a inceput evolutia mea, in martie 2015 faceam genuflexiuni cu mare efort si ma deplasam pe distante lungi doar cu scaunul rulant.

Am reusit sa fac genuflexiuni in iulie 2015, cu putin ajutor

Am reusit in noiembrie 2016, sa imping cu picioarele la presa o greutate de 45 kg.

Am reusit in septembrie 2017, sa merg 2 km insotit de kinetoterapeut.

Am reusit sa cobor scari in septembrie 2019.

M-am nascut pe 3 aug 1968, religie ortodox, parintii aveau acel entuziasm tipic parintilor care asteapta primul copil. Insa au descoperit ca, in timpul nasterii, din cauza unor probleme, mai exact, la nastere pe mama a operat-o prin cezariana, cordonul ombilical a fost infasurat in jurul gatului, si prin neoxigenarea creierului s-au distrus celule nervoase, mi-au fost afectati nervii motori la ambele membre superioare si inferioare, avand deficienta fizica, fiind diagnosticat cu tetrapareza spastica. Continuare

In anul 2014 mai exact in luna octombrie am cunoscut 2 persoane deosebite, Emanuel Dobrescu si Costel Magureanu, ei m-au ajutat sa-mi imbunatatesc starea de sanatate creandu-mi o stare de bine mai aproape de normalitate. Mai exact domnul Costel Magureanu mi-a recomandat sa consum nutrienti de la NeoLife si am reusit sa renunt la tratamentul cu medicamente sintetice. Am consumat mai multe medicamentele de sinteza cand eram mic Boicil, Encephabol, Napoton dar, pana in 2014 am consumat: Lioresal, Detralex. Nifedipin, Redergin. Din luna octombrie 2014 pana in prezent nu am mai consumat nici un medicament de sinteza de nici un fel (pentru racela, gripa, migrene, stomac, articulatii, sistem nervos, muscular etc), nici macar pentru deficienta fizica, cele care le-am amintit anterior. Dupa ce am inceput sa folosesc acesti integratori alimentari s-au redus treptat spasmele musculare, carcei, spasticitatea, miscarile nu mai sunt asa rigide cum erau inainte, nu am mai racit, starea de bine din organism s-a schimbat substantial. Nu am renuntat sa consum si nu voi renunta sa consum acesti nutrienti pentru a-mi pastra conditia fizica, tonusul mental, muscular in conditii cat mai bune. Avand organismul hranit eficient cu nutrienti si pregatit pentru a sustine efort fizic, din martie 2016 si in prezent fac kinetoterapie de 3 ori pe saptamana. Din septembrie 2016 – aprilie 2018 am mers la sala Militari Wellness si am lucrat cu trainer personal.

Am reusit in decembrie 2016 sa cobor o treapta de 10 cm asistat de Adrian Dumitrascu (trainer personal).

Nutrientii de la NeoLife, m-au ajutat sa-mi imbunatatesc starea de sanatate, nu au efecte secundare sau contraindicatii, sunt avizate de Ministerul Sanatatii, sunt biocompatibile cu genomul uman, sunt naturale si au stiinta in spate, studii clinice, etc. Suplimentele fac ceea ce spun! Este bine sa beneficiati de sinergia care o pune la dispozitie produsele NeoLife, incepand cu exteriorul, pielea si ingrijirea celulara, este bine sa investiti in voi, cand sunteti in preajma unor factori care va slabesc capacitatea de sanatate si implicit vitalitate! Este bine ca dupa ce beneficiati de aceste suplimente foarte eficiente sa le si recomandati prietenilor, rudelor, tuturor celor care au nevoie pentru a obtine starea de bine! Eu asa fac si ma bucur sa ajut si alte persoane care au nevoie de ajutor.

Am reusit in octombrie 2019, am urcat rampa cu ajutor kineto in 50 secunde

Am reusit in iulie 2020, am urcat singur rampa in 24 secunde, asistat de kineto

Am reusit in august 2021, am mers singur aproape 5 min fara oprire

Am reusit in februarie 2022, am mers singur 8 min fara oprire

Comitetul stiintific din spatele acestor nutrienti. Membru fondator fiind Arthur Furst mai multe informatii despre Arthur Furst pe wikipedia

Apoi care este diferenta dintre nutritia celulara si dieta noastra. Nutritia celulara ofera tot ce are nevoie celula pentru buna functionare a metabolismului ei, iar dieta este cea ce ne place noua sa mancam, care nu de multe ori este contraindicat in nutritia celulara, pentru ca gustul se poate acum pacali, prin glutamatul de sodiul, si multe alte smecheri care au menirea si a controlului demografic. Nutritia celulara este pentru toata viata. Produsele NeoLife asigura o nutritie celulara echilibrata pentru fiecare zi, si sustin starea de bine generala a organismului, avand in vedere ca organismul nostru este facut din celule, peste 70 trilioane. Nu de putine ori oamenii asociaza nutrientii NeoLife cu medicamentele de sinteza, care au menirea de a interveni pe o durata limitata de timp, sau de a mentine artificial anumiti parametrii afectati de cronicizarea disfunctiilor metabolice, sau alte functii speciale. Se recomanda sinergia produselor NeoLife, incepand cu exteriorul, pielea si celula umana, oferind gama completa de ingrijirea omului, singura firma din lume care are aceasta gama completa cercetata stiintific, bazata pe natura.

Unele persoane se indoiesc de utilitatea acestei sinergii, dar odata ce o folosesc observa imbunatatirea vietii lor si a celor dragi caror le-au recomandat produsele.

In noiembrie 2022, mi-am realizat obiectivul 10.000 pasi intr-o zi

In noiembrie 2023, mi-am invins temerile si obstacolele

Canalul de youtube cu antrenamentele.

Ce nutrienti am consumat pentru a obtine aceste performante:
In prima etapa am consumat urmatoarele:
Pro Vitality+ – 1 plic/zi
Full Motion – 3 tablete/zi
Kal Mag Plus D3 – 6 tablete/zi timp de 3 luni, acum 3 tablete/zi
Vitamina C cu absorbtie lenta – 3 tablete/zi
Betaguard – 1 tableta/zi
Acidophilus Plus – 1 capsula/zi
Wheat Germ Oil – 3 capsule/zi
Salmon Oil Plus – 2 capsule/zi (plus capsula din plic Provitality)

Dupa 6 luni am inceput sa consum pe langa ce consumam in prima etapa, urmatoarele:
Carotenoid Complex – 3 capsule/zi
Formula IV – 1 tableta/zi
Tre – 50 ml/zi, acum 30 ml/zi
Aloe Vera Plus – 100 ml/zi, acum 50 ml/zi
Flavonoid Complex – 2 capsule/zi
Cruciferous Plus – 1 capsula/zi
NeoLife Shake aroma fructe de padure – 1 plic/zi
NeoLife Tea – 1 plic/zi
Tre-en-en – 1 capsula/zi (plus capsula din plic Provitality)

Sa aveti o viata minunata