Un inamic nevazut, dar extrem de periculos se ascunde in tot mai multe produse de pe piata si in special in cele de tip fast food. Este vorba despre glutamat, un aditiv nociv care da gust mancarii preparate rapid si stimuleaza apetitul. In acelasi timp, insa, creeaza dependenta, spun medicii. Specialistii avertizeaza ca acest potentiator de aroma ne scurteaza viata cu cativa ani.

Medicii spun ca succesul produselor de tip fast food vine din compusii chimici care creeaza aromele ce dau in final dependenta. Astfel, creierul nostru este pacalit ca simte de exemplu gust de cascaval sau de sunca. In realitate, insa, ingredientele adevarate sunt inlocuite cu aditivi alimentari care intensifica gustul in mod artificial.

„Este vorba de interventia umana oficial acceptata care determina modificarea gustului si culorii produsului”, spune dr. Amorin Popa, nutritionist.

„Gustul ne inseala de multe ori, putem manca ceva gustos, dar nu sanatos”, adauga Valentin Pantea, medic de familie.

Cel mai des folosit este glutamatul de sodiu, care creeaza dependenta de un anumit gust. „A fost pus in carnati, in supe, in sosuri. S-a vazut ca gustul este ceva mai bun. Este un aditiv care nu respecta totusi legaturile si compozitia unei substante naturale, pe care organismul apoi nu o recunoaste. Si atunci avem niste probleme probabil de alergii, de cele mai multe ori”, afirma Nastasia Belc, director general Institutul de Bioresurse Alimentare Bucuresti.

„Face niste reactii chimice la nivelul creierului care dau placere”, explica Letitia Apostol, consultant nutritionist. Cei mai afectati sunt tinerii, care ajung sa consume fast food chiar si la mesele principale.

„Daca chiar sunt in oras mai imi cumpar mancare junkfood sau fastfood”, spune un tanar.

Rapid, dar si nesanatos, spun medicii. Acestia atrag atentia ca organismul are nevoie in fiecare zi de vitamine si minerale.

„Recomandarea este de a consuma fructe si legume zilnic ca fiind alimente sanatoase, hrana vie, cum se spune modern”, adauga Valentin Pantea, medic de familie.

Specialistii atentioneaza ca un nivel crescut de glutamat distruge sistemul nervos si poate provoca tulburari cardiace, dureri musculare si obezitate. Acest aditiv, in colaborare cu un mediu stresant, cu o alimentatie precara, cu alte toxine care le avem prin preajma, plecand de la soda si clor, si ajungand la cafea zahar si creme ieftine de piele, intr-un mediu plin de radiatii – de la soare, pana la celulare, si alti factori extrem de nocivi, strica si metabolismul celular, buna functionare a limfei, strica asimilarea si dezasimilarea, strica prin inhibare functiile creierului, functiile glandelor principale, ca tiroida, ficatul si pancreasul, realizand omul docil si pasiv, deschide poarta catre alte dependente, dar si catre meseria de bolnav, intretinand un sistem deja in convalesecenta.

Dezintoxicarea de acest „drog alimentar”, care ne pacaleste gustul, care ne face sa poftim la o anumita mancare, in special la saorma, la mancare chinezeasca, la mancare de tip fast food, care nu are gust, dar mancarea capata un gust irezistibil cand adaugati acest drog alimentar, extrem de toxic, care pacaleste simtul gustativ, inhiband totul pana la hipotalamus, dezintoxicarea se poate face prin aducerea celulei noastre la un optim de sanatate si vitalitate, apoi refacerea metabolismului si a circuitelor acestuia, apoi prin dezintoxicarea celulei, si implicit a organismmului, si apoi prin repararea a ce a provocat in organism acest drog, care creeaza si dependenta, toate aceste elemente de care aminteam le aveti in sinergia programelor noastre, sinergie studiata stiintific, cu studii clinice, cu produse de marca, realizate cu tehnologii de marca inregistrata, care „repara” tot plecand de la exterior la piele, la celula, la dezintoxicarea organismului, la managementul greutatii, si la sustinatoarele de efort, de excelenta in special pentru sportivi.

In special pentru dezintoxicarea si energizarea organismului, dar nu este un produs singular, el functioneaza sub sinergia celorlalte produse din program, este Neolife Tea.

Neolife Tea, inlocuieste cu mare succes si bauturile energizante care sunt si ele toxice! Inlocuieste cu succes cafeaua, dezintoxicand hipotalamusul de dependenta ei. O cutie are 15 plicuri de ceai, din care se fac 30 ceaiuri, iar plicul are multe componente speciale. Daca doriti sa le cunoasteti nu ezitati sa ma contactati ! Nu consumati acest produs seara, decat daca aveti activitati speciale! Energizeaza prea mult si va deranjeaza somnul. Se consuma doar dimineata, fiecare ceai este cam de 3 ori mai puternic decat orice energizant !

Ce contine acest produs de excelenta Neolife Tea si eticheta produsului

Monoglutamatul de sodiu E-621 (Cancer la supermarket)
Partea 1
Partea 2
Partea 3

Daca doriti informatii speciale, nu ezitati sa ma contactati!

Sa aveti o viata minunata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *