Multe persoane m-au intrebat ce produse NeoLife recomandate copiilor pentru a inlatura multe din grijile imbolnavirii lor, pentru a preveni imbolnavirea lor, dar si pentru a creste sanatosi si a avea un bagaj de sanatate pentru toata viata.

Tin sa felicit pe aceasta cale celor care-si rezerva timp pentru a ajuta pe cei apropiati, pe cei in nevoi, avand rabdare sa-i inteleaga, felicit pe cei care le pasa si au aratat interes prevenind neplacerile cauzate de boli, de neajunsurile unei vieti fara succes, fara recunoasteri, fara realizari, oferind speranta starii de bine, oferind o viziune de mare succes prin ei insasi, pe cei care au inteles importanta produselor NeoLife si le consuma beneficiind de toate avantajele lor!

Este bine de stiut ca celula copilului se si multiplica, in afara de faptul ca se divide, ca si celula adultului, fiind supusa unor procese mult mai puternice metabolice, de un efort special care cere implicit si o nutritie speciala, avand nevoie de o sustinere speciala, care poate sa-i asigure o zestre de sanatate pentru toata viata.

NeoLife a pus la dispozitie o gama de produse speciale pentru copii, pentru nutritia celulara a copilului, care sunt bune si pentru adulti, produse de excelenta in domeniu.
Vita Squares
NeoLife Shake cu aroma de vanilie
NeoLife Shake cu aroma de ciocolata
NeoLife Shake cu aroma fructe de padure
Produs delicios, cu gust de cacao, vanilie, sau fructe de padure, care asigura un mic dejun complet realizat din proteine selectate speciale, care furnizeaza toti cei 22 aminoacizi necesari nutritiei celulare dar si vitamine, si mineralele care vin in sprijinul constructiei ADN, dar si fibrele necesare unei bune functionari a metabolismului.

Aloe Vera Plus siropul delicios care are gust de ananas, care tonifieaza organismul, inlaturand stresul zilnic, in special al copilului care este supus cresterii si dezvoltarii organismului, dentitiei, dar si dezintoxicarea celulara care este necesara, fiind expusa proceselor si arderilor metabilice

Pentru copii scolari se mai adauga pentru efortul suplimentar mental si:
NeoLife bar un baton care are rolul de a oferi nutritia necesara celulei intre mese, in pauze, (produs extrem de bun si pentru diabetici care au nevoie de o gustare atunci cand le scade glicemia) oferind un suport special celulei, extrem de bun si hranitor, poate reprezenta o gustare speciala intre mese, atat pentru copii cat si pentru adulti.
Kal Mag D
Vitamina C masticabila
Vitamina C este un produs care intra in toate arderile metabilice celulare, are importanta majora in modelarea imunitatii si dezintoxicarea organismului

Care este diferenta dintre produsele NeoLife si alte produse de pe piata: Biocompatibilitatea completa cu genomul uman (majoritatea celor de pe piata sunt de sinteza, nu sunt recunoscute de celula noastra, si sunt inlaturate ca si corp strain – sau nu au substanta activa completa, sau alte vicii…). Bioechilibrul intre componentele produsului dar si intre produsele prezentate, toate au efect sinergic, se completeaza si potenteaza reciproc.

Au stiinta permanent in spate, cercetarea recunoscuta la nivel mondial in domeniul nutritiei celulare, cercetare unitara pe toate domeniile de ingrijire a omului – de la exterior, la piele, pana la celula umana.

Produsele sunt realizate din componentele naturale atent selectate si prelucrate, fara modificari genetice, si alte chimicale specifice. Traditie in domeniu din 1958, GNLD deja in 55 state pe 5 continente, in ingrijriea completa a omului. Are studii clinice, are brandurile proprii, tehnologii propii de fabricatie, care au si ele brand. Are produse care fac ceea ce spun, care nu au contraindicatii, efecte secundare, nu provoaca alergii, etc.., produse care sunt avizate de Ministerul Sanatatii.

Produsele NeoLife nu se vand in magazine pentru a se inlatura contrafacerea lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *