O molecula de zahar din carnea rosie ar putea fi responsabila de aparitia cancerului, potrivit unor studii realizate in Statele Unite.

Cercetatorii americani de la Universitatea din San Diego au ajuns la concluzia ca molecula de zahar numita Neu5Gc click aici si care se gaseste in carnea de vita, de porc si de miel este vinovata pentru aparitia mai multor tipuri de cancer, printre care cel ce colon, cancerul mamar, cancerul de plamani, cancerul de prostata, dar si tumorile ovariene.

Atunci cand carnea rosie este ingerata, organismul o ca pe o substanta straina, iar sistemul imunitar raspunde. Reactia imunitara duce la inflamatii ale organismului, ceea ce in timp duce la formarea de tumori.

Nu doar carnea rosie contine molecula Neu5Gc, ci si laptele integral, unele branzeturi si icre, iar cercetatorii ii avertizeaza pe oameni ca organismul poate avea acelasi raspuns ca si in cazul carnii rosii. Studiile anterioare considerau ideea ca instalarea cancerului ar avea legatura cu compusii chimici cancerosi care apar in timpul procesului de gatire a carnii prin frigere. Totusi, pestele si puiul gatiti la gratar au aceiasi compusi chimici, iar aceste alimente nu sunt legate de un risc privind imbolnavirea de cancer.

Doctorul Ajit Varki, de la Universitatea California, San Diego, care a condus cercetarea, a declarat ca fenomenul legat de Neu5Gc este unul fara precedent.
„In acest caz, molecula de zahar straina actioneaza precum un cal troian. Devine parte a celulelor organismului. Cand organismul reactioneaza la arahide sau la alte substante care produc alergii, reactioneaza de fapt la o substanta straina. Acesta este primul exemplu privind un compus despre care stim ca este strain organismului care este incorporat total de celule, in ciuda faptului ca sistemul imunitar recunoaste aceasta substanta ca fiind straina”, a declarat Varki.

In cadrul studiului, oamenii de stiinta au folosit doua grupuri de soareci, unii avand in mod natural molecula Neu5Gc in organism, in timp ce cobaii din celalalt grup au fost modificati genetic pentru a nu avea acest zahar prezent in mod obisnuit in organism, ca si in cazul oamenilor. Toti soarecii au fost hraniti cu alimente care contineau molecula Neu5Gc. Animalele nu au fost expuse contactului cu nicio substanta canceroasa, lucru care a facut ca ideea potrivit careia Neu5Gc este legatura cheie dintre carnea rosie si cancer sa fie si mai puternica. Varki recomanda consumul moderat de carne rosie, deoarece poate fi o sursa buna de nutrienti, in special pentru tineri. Studiul, publicat online in celebra revista americana Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS), este unul foarte important si ofera informatii pretioase pentru cei care sunt amatori de carne rosie.

Solutii speciale, care si functioneaza, fara contraindicatii si efecte secundare. Includeti in alimentatia dvs zilnica programul 3+2+1
Carotenoid complex 3/zi click aici
Flavonoid complex 2/zi click aici
Cruciferous plus 1/zi click aici

Care previne aparitia cancerului, avand si multe alte beneficii, fapt demonstrat stiintific. La acest program puteti adauga programul pentru eficientizarea imunitatii organismului, dar si pentru inlaturarea parazitilor (Garlic – care are un si efect puternic de antibiotic – allicin, fara sa afecteze flora intestinala, fara efecte secundare, sau contraindicatii). Programul are si un efect antiinflamator, regleaza activitatea inimii, astm, daca doriti sa va lasati de fumat, eliminarea metalelor grele din organism, si multe alte beneficii de care puteti beneficia
Betaguard click aici
Garlic click aici
Vit C masticabila click aici
Acidophilus click aici
Aloe vera plus click aici

Eu consum acest program din octombrie 2014 si nu am mai avut probleme cu raceala, gripa, bolile respiratorii, inflamatorii, disfunctiile abdominale, constipatia

In special acest program este foarte eficient primavara si toamna cand raceala, gripa, pneumoniile si alte deficiente ale cailor respiratorii, provoaca atatea neplaceri !

Sa aveti o viata minunata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *