”Drumul spre fericire presupune trei secrete: hotarare, efort si timp.” Dalai Lama

Stiu ca sunt persoane care dupa ce vor citi ceea ce am scris vor spune ca exprimarea mea este dura si ca am scris prea mult. Imi asum asta pentru ca imi pasa de oameni si vreau sa ajut, iti recomand sa te trezesti si sa faci ceva bun cu viata TA si a copiilor tai.

”Se spune ca omul nu se schimba pana nu-i ajunge ”cutitul la os”. Pana cand suferinta nu este atat de mare incat sa simta ca nu mai poate sa indure, el ramane in ignoranta.

Parere personala, nu este necesar ca omul sa treaca prin lectii dure pentru a-si dori o schimbare in viata lui si cred ca una din cauzele pentru care apare suferinta si lectiile dure din partea vietii este lipsa de cunoastere.

Din momentul nasterii, nimeni nu te invata cum sa fii fericit si implinit, pentru ca nici parintii sau cei apropiati nu stiu. Nici lor nu le-a spus nimeni.

Te-ai gandit vreodata de ce SOCIETATEA in care traim ne invata tot felul de lucruri, dar nu ne invata CUM SA FIM FERICITI?

Cum bine a spus Robert Kiyosaki cand a venit in Romania: societatea nu ne invata decat ”cum sa intram in randul lumii” cum sa mergem la scoala/facultate, sa ne angajam, sa muncim din greu, sa fim niste buni executanti, sa platim taxele, sa urmam regulile, sa ne casatorim, sa crestem copiii, sa iesim la pensie si sa murim. Dar noi nu suntem niste oi, nu suntem la fel, nu avem aceleasi dorinte si nevoi, nu suntem copii „xerox”.

Am aflat toate acestea parcurgand ”calatoria prin viata”, citind carti de dezvoltare personala, participand la seminarii si invatand de la persoane care au succes. Din fericire, viata este cu mult mai mult de atat, pentru ca daca aceste lucruri ar fi de ajuns, atunci de ce, chiar daca multi dintre oameni intra in randul lumii, se angajeaza, se casatoresc, fac copii, totusi NU SUNT FERICITI?

Sistemul actual nu ne invata cum sa gandim corect, cum sa fim fericiti, cum sa ne educam copii, cum sa iubim oamenii, cum sa fim impliniti, cum sa avem pace interioara, cum sa traim in armonie cu semenii nostri, ba mai mult decat atat, ne serveste si informatii gresite despre cum ar trebui sa gandim sau cum ar trebui sa privim viata, de unde si cauza suferintelor.

Te-ai intrebat vreodata ”DE CE”? De ce nu ni se ofera acces la aceste informatii, de ce aceste lucruri nu se predau in scoli/facultate, de ce nu se introduc in sistemul de invatamant, daca scopul final este o societate mai buna, o tara mai prospera, o lume mai buna?

Raspunsul este simplu: Omul care cunoaste, este un om care nu poate fi controlat sau manipulat. Este un om care „a iesit din turma”. Un om cu principii solide bazate pe cunoastere si dezvoltare  este un om care nu poate fi controlat, iar pentru societatea actuala este un om periculos.

ACESTA ESTE OMUL LIBER!!!!

Dar aceasta nu este o problema doar in Romania, ci peste tot in lume.

Este ca un virus raspandit care actioneaza in doua moduri:

1 Nu ni se da acces la informatia de care avem nevoie ca sa fim impliniti.
2 Ni se ofera doar niste preconceptii, care ne fac sa luam decizii gresite.

DA, ai auzit bine, ni se spala creierul cu informatii eronate dupa care noi trebuie sa ne cladim intreaga viata.

Acum ca ai aflat aceste lucruri, nu este nevoie sa iesi in strada si sa strigi in gura mare ca esti manipulat, nu asta este solutia.

Solutia este sa-ti deschizi mintea, sa te eliberezi de suferinta, eliberarea mintii prin cunoastere.
Thomas Dewer a spus: ”Mintile sunt precum parasutele. Functioneaza numai cand sunt deschise”

Doar asa poti deveni un om liber.

DA, ai auzit bine UN OM LIBER. Asta poti obtine dezvoltand part-time afacerea NeoLife, viata ta poate arata cu totul altfel dupa 2-6 ani. Te invit intr-un grup cu o comunitate frumoasa. Vino alaturi de noi in grupul SANATATEA NOASTRA  AZI

TU CE ALEGI ?….

40 de ani munca continua la job? SAU 2-6 ani de munca inteligenta part-time?

Si acum te intreb dinou: Cat valoreaza libertatea ta pentru tine?

Nu poti crea dorinta! Dar o poti gasi si o poti directiona catre ce ai tu de oferit!

Eugene Schwartz a scris intr-una din cartile lui si mi-a placut foarte mult: „Oamenii de stiinta nu au creat energia soarelui. Ei au captat-o si au directionat-o in explozia bombei atomice.”

Si asta vrei si tu sa faci, sa gasesti energia din interiorul tau care exista deja (adica dorinta, interesul care exista deja pentru ce ai tu de oferit si sa le directionezi catre ofertele tale)

Vreau sa iti arat intr-o maniera simpla si usor de inteles cum sa iti recuperezi puterea si forta interioara PENTRU A FI STAPAN PE PROPRIA TA VIATA 

Te ajut sa intelegi ca NU ESTI SINGUR/A, suntem o ECHIPA. Daca iti vei da sansa, vei cunoaste si intelege cum viata ta se va transforma in bine. Este necesar doar sa iti doresti TU asta.

Asa cum am reusit eu sa-mi construiesc prin munca si dezvoltare personala, in ciuda deficientei fizice vreau sa ajut persoanele care doresc sa primesca raspunsurile la multe dintre intrebarile pe care le au despre ”obstacolele” pe care le intampina in viata si cum pot sa iesi din anonimat.

Vreau sa te ajut sa intelegi cum este posibil ca nimic din ceea ce se petrece in viata ta sa nu fie intamplator si cum sa faci sa atragi in viata ta oameni, situatii si intamplari benefice.

Ai intrebari? Iti doresti cu adevarat sa faci o schimbare in viata ta, sa iti atingi obiectivele propuse lucrand mai eficient part-time, implementand obiceiuri zilnice de succes, iar eu sa fiu instructorul tau pentru un nou stil de viata? Trimite-mi un mesaj sau suna-ma pentru a rezerva o intalnire pe skype sau zoom.

Cum se foloseste aplicatia zoom pe calculator

Cum se foloseste aplicatia zoom pe mobil sau tableta

Iti doresc multa sanatate si realizarea tuturor obiectivelor propuse. O viata minunata si sa FII FERICIT/A.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *