Colesterolul este un produs natural al ficatului si este o componenta vitala a unei stari bune de sanatate. Adevarul este ca evitarea grasimilor este o actiune toxica pentru sanatatea ta, iar consumul de aditivi alimentari care inlocuiesc frecvent aceste grasimi – acestea includ grasimi sintetice, zaharuri rafinate si cereale prelucrate – sunt principala cauza a aparitiei unei afectiuni cu adevarat periculoasa, inflamatia.

“Inflamatia la nivelul vaselor sanguine este cea care cauzeaza aparitia leziunilor”, explica Dr. Beverly Teter, un biochimist de lipide de la Universitatea din Maryland si o personalitate in domeniu medical care a studiat grasimile si efectul pe care acestea il au asupra organismului uman timp de mai multi ani. “Organismul trimite colesterolul ca o crusta pentru a proteja sistemul circulator si peretele vasului sanguin de viitoarele daune.”

Asa ca voi cand defapt faceti analizele medicale si va spune ca aveti colesterol mare, defapt aveti procese inflamatorii mari!!!

Solutie?
NeoLife ofera Salmon oil plus, ulei de peste de inalta calitate ce poate preveni si reface organismul din aceste procese inflamatorii si Wheat Germ Oil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *