De ce nu ni s-a dezvaluit adevarul despre vitamina D?

Lumea moderna este bantuita de epidemia deficientei de vitamina D, aceasta epidemie fiind de o astfel de profunzime si gravitate incat, face ca gripa porcina H1N1 sa para doar o simpla raceala. Deficienta de vitamina D nu doar ca se extinde in mod alarmant, dar este si cauza principala a altori boli grave precum cancerul, diabetul, osteoporoza si afectiunile inimii.

Un nou studiu publicat in editia din martie 2010 a Jurnalului de Endocrinologie Clinica si Metabolism (Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism) a aratat ca un procent socant de 59% din populatie sufera de deficienta de vitamina D. Mai mult, aproape 25% din persoanele testate prezinta un nivel extrem de scazut de vitamina D in organism.

Autorul principal al studiului, Dr. Richard Kremer de la Centrul de Sanatate al Universitatii McGill spune ca „Nivelurile anormale de vitamina D sunt asociate cu o intreaga gama de boli, inclusiv cancerul, osteoporoza si diabetul, precum si tulburarile cardiovasculare si cele legate de sistemul imunitar.”

Acest studiu confirma existenta unei legaturi clare intre deficienta de vitamina D si grasimile stocate in organism. Acest lucru sustine teoria prezentata cu multi ani in urma in Natura News, despre faptul ca razele soarelui faciliteaza pierderea grasimii din organism. Vitamina D ar putea fi mecanismul hormonal prin care acest fenomen al pierderii grasimiii opereaza in corpul uman. Insa rezultatele cercetarilor legate de vitamina D nu se opresc aici…

Activatorul sistemului imunitar
Cercetarile recente desfasurate la Universitatea din Copenhaga au dezvaluit ca vitamina D activeaza sistemul imunitar prin „armarea” celulelor T astfel incat acestea sa combata infectiile. Aceasta noua cercetare, condusa de profesorul Carsten Geisler de la Departamentul Sanatatii, Imunologiei si Microbiologiei Internationale de la Universitatea din Copenhaga, a aratat ca, fara vitamina D, celulele T ale sistemului imunitar raman dormante, neoferind deloc protectie, sau doar intr-o mica masura impotriva invaziei microorganismelor si virusurilor. Dar prezenta vitaminei D in circuitul sanguin face ca celulele sa fie „armate” si sa detecteze invadatorii, distrugandu-i si eliminandu-i din organism.

Cu alte cuvinte, vitamina D actioneaza precum cheia de contact a masinii: masina va porni, doar dupa ce ati introdus cheia in contact si ati pornit motorul. In acelasi fel, sistemul dvs. imunitar nu va functiona decat daca este activat din punct de vedere biochimic de catre vitamina D. Daca incepeti sezonul rece cu o deficienta de vitamina D, sistemul dumneavoastra imunitar este practic lipsit de aparare impotriva gripei. De aceea, persoanele care se imbolnavesc sunt cele care petrec mult timp in casa si isi desfasoara activitatea la interior, fiind astfel expusi la o deficienta cronica de vitamina D.

De fapt, persoanele care au decedat din cauza H1N1 sufereau de deficienta de vitamina D. Practic ele nu mai beneficiau de protectia oferita de sistemul imunitar, fiind astfel tinte usoare pentru gripa porcina. Aceste descoperiri legate de „armarea” sistemului imunitar de catre vitamina D au fost publicate in „Imunologia Naturii” (Nature Immunology). Prin comentariile pe marginea descoperirilor, cercetatorii au consimtit ca „Oamenii de stiinta stiau de foarte mult timp ca vitamina D este importanta pentru absorbtia calciului si ca aceasta vitamina a mai fost implicata in boli precum cancerul si scleroza multipla, dar ceea ce nu au realizat este faptul ca vitamina D este cruciala pentru activarea sistemului imunitar – lucru care ne este clar acum.” (Sursa: UK Telegraph).

Se pare insa ca CDC si WHO ignoreaza complet aceasta cercetare, altfel ar fi recomandat vitamina D pentru combaterea epidemiei H1N1 in locul injectiilor de vaccin. Vitamina D ar fi fost mult mai eficienta (si mai putin constisitoare) in lupta impotriva epidemiei decat vaccinurile, mai ales ca aceste vaccinuri isi exercita efectul doar in cazul unei reactii din partea sistemului imunitar, iar pentru aceasta reactie prezenta vitaminei D este indispensabila in organism!

Si pentru ca vaccinurile prezinta efecte secundare nedorite, precum afectiuni grave neuorologice intr-un numar redus de cazuri, singurul efect secundar al vitaminei D este ca previne aparitia a 77% din cazurile de cancer.

Numitorul comun al afectiunilor
Ceea ce ne este acum foarte clar in urma desfasurarii tuturor noilor studii, este ca deficienta de vitamina D poate fi numitorul comun al majoritatii bolilor degenerative moderne, cu efecte devastatoare. Pacientii cu insuficienta renala sufera la unison de deficienta de vitamina D, iar diabeticii se afla de obicei in aceeasi situatie. Persoanele care sufera de cancer, prezinta aproape in toate cazurile deficienta grava de vitamina D, precum si persoanele cu osteoporoza si scleroza multipla.

De fapt, deficienta de vitamina D poate fi cauza principala a atat de multor afectiuni degenerative, incat remediind deficienta in randul populatiei, ar putea foarte bine devasta „industria de asistenta medicala” orientata spre profit, care domina medicina occidentala a zilelor noastre.

Cu alte cuvinte, educati populatia in legatura cu vitamina D, si industria cancerului va suferi pierderi devastatoare de profit (vitamina D previne 4 sau 5 din toate tipurile de cancer). Acesta ar putea fi motivul pentru care, atat de multe companii si organizatii non-profit a caror autoritate si putere depind de boala de cancer (si de alte boli) se angajeaza atat de activ in lupta impotriva constientizarii importantei vitaminei D. Institutul National pentru Cancer, de exemplu, cea mai prospera organizatie non- profit la nivel mondial, publica neincetat reclame care ocupa o intreaga pagina avand scopul de a inspaimanta oameniii in legatura cu razele solare, in felul acesta mentinandu-i in starea de deficienta de vitamina D.

Cu totul intamplator, aceasta deficienta serveste interesele de putere ale NCI, aceasta institutie asigurandu-se ca oamenii vor ramane doborati de cancer, chiar daca ar putea beneficia gratuit de o solutie de vindecare (razele solare) deja accesibila.

In mod similar, FDA nu are niciun interes ca oamenii sa afle adevarul despre vitamina D, deoarece consumatorii bine informati ar consuma in mod inevitabil mai multe suplimente de vitamina D, reusind astfel sa previna tot feluri de boli si afectiuni, pe care industria farmaceutica se bazeaza in continuare pentru profiturile sale de monopol. Fiecare pacient care ia vitamina D, induce o pierdere financiara, reprezentand banii platiti pentru medicamente in tratarea cancerului, diabetului sau afectiunilor inimii.

La fel, nici celelalte organizatii non-profit din industria cancerului, nu doresc, ca oamenii sa afle adevarul despre vitamina D. Ei prefera sa vanda in continuare produse ridicole prevazute cu simbolul Panglica Roz (simbolul international pentru lupta impotriva cancerului de san) pretextand astfel strangerile de fonduri pentru continuarea cercetarilor desfasurate „in cautarea remediului pentru cancer”, o cautare fictiva si care a fost sortita esecului inca de la inceput, deoarece razele solare vindeca si previn cancerul inca din momentul aparitiei omenirii pe aceasta planeta.

Predecesorii nostri nu erau nevoiti sa „goneasca dupa un remediu” sau „sa militeze pentru un tratament de vindecare” prin niste strangeri de fonduri ridicole; ei pur si simplu paseau in lumina soarelui, fiind vindecati de cancer prin simpla expunere la actiunea razelor solare. Plimbarea pe afara, in sine, constituie „vindecarea” de cancer, despre care industria sustine ca ar necesita miliarde de dolari pentru cercetari aditionale.

Singurul lor scop este ignoranta oamenilor!
Adevarul izbitor in aceasta materie este ca medicina moderna are tot interesul ca oamenii sa ramana ignoranti in ceea ce priveste efectele vindecatoare ale vitaminei D. Supravietuirea financiara a industriei medicale depinde in mod absolut de acest lucru, astfel incat cele mai influente organizatii medicale vor diminua in mod sistematic importanta acestei vitamine, refuzand categoric sa o recomande pacientilor lor.

NCI nu recomanda vitamina D si nici fundatia Komen for the Cure. AHA, AMA, ADA si FDA toate refuza sa recomande vitamina D, in schimb promovand din toate puterile medicamentele sintetice, patentate, aducatoare de profituri uriase si care nu vindeca nimic.

In principiu, in industria de asistenta medicala exista o conspiratie a tacerii in ceea ce priveste vitamina D, aceasta industrie depinzand de bolile amintite pentru a le aduce profituri. Si bineinteles, aceasta tacere va persista, deoarece companiile au scopul de a genera profit, si daca faci parte dintr-o afacere care scoate bani de pe urma bolilor, de obicei nu te prezinti in fata oamenilor spunandu-le cum sa se trateze gratis.

Dintr-o perspectiva orientata spre profit, educarea oamenilor despre vitamina D, nu are niciun sens din unghiul de vedere al industriei de asistenta medicala. Ei profita (ca de obicei) de pe urma oamenilor.

Nu puteti impiedica vitamina D
Nu puteti ascunde adevarul pentru totdeauna despre vitamina D: Stiinta este absolut imperioasa. Mai bine zis, este inconstestabila. Iata noua adevaruri incontestabile despre vitamina D:
– Majoriatea populatiei vestice sufera de deficienta de vitamina D;
– Deficientele de vitamina D promoveaza printre alte probleme de sanatate, cancerul, diabetul, osteoporoza, afectiunile renale, depresia, obezitatea si afectiunile inimiii;
– Deficienta de vitamina D poate fi remediata cu o suplimentare cu vitamina D sau prin expunere rationala la actiunea razelor solare;
– Produsele de protectie impotriva radiatiior solare impiedica generarea vitaminei D la nivelul pielii, cauzand in continuare deficiente de vitamina D in randul consumatorilor care utilizeaza astfel de produse;
– Remedierea pe scara larga a deficientelor de vitamina D ar reduce semnificativ aparitia afectiunilor degenerative in randul populatiei, economisind natiunii, literalmente, trilioane de dolari, reprezentand cheltuielile colective de asistenta medicala pentru urmatorul deceniu;
– Suplimentele de vitamina D sunt extrem de convenabile. Prevenirea bolilor prin administrarea suplimentelor de vitamina D este o investitie mica in sanatate care se rasplateste de 100 de ori (sau mai mult) prin economisirea cheltuielilor legate de asistenta medicala;
– Vitamina D este extrem de sigura. Din reactia oamenilor care isi administreaza suplimente cu vitamina D reiese ca, practic nu produce efecte secundare negative, chiar si la doze zilnice aparent mari precum 4000-8000 IU (de 10 ori mai mare decat RDA-ul – doza zilnica recomandata – curent in America);
– Deficienta de vitamina D este cauzata – in mare masura – de stilul de viata modern desfasurat in spatii inchise. Oamenii traiesc, lucreaza si se distreaza in casa sub lumina artificiala. Acest lucru este motivul absentei expunerii la lumina naturala (raze solare), prin care se genereaza vitamina D;
– Vitamina D reduce dramatic susceptibilitatea la boli infectioase, precum gripa sezoniera si H1N1. Vitamina D „declanseaza” sistemul imunitar si ii permite sa functioneze mai agresiv in lupta impotriva invaziei virale.

Mai bun decat vaccinurile, mai sigur decat medicamentele…
Vitamina D depaseste ca eficienta vaccinurile. Vitamina D depaseste ca eficienta medicamentele anticancerigene. Depaseste ca eficienta medicamentele prescrise pentru vindecarea osteoporozei. Vitamina D vindeca mai eficient diabetul decat medicamentele anti-diabet. Mereu si mereu: vitamina D se dovedeste a fi mai sigura, mai eficienta si mult mai convenabila decat medicamentele scumpe vandute la preturi de monopol. Mai mult, prin natura sa, este evident compatibila cu organismul uman, din moment ce corpul uman produce efectiv vitamina D cand are aceasta ocazie (este expus la actiunea razelor solare).

In plus, spre deosebire de produsele farmaceutice, vitamina D nu dauneaza mediului inconjurator. Excesul de vitamina D spalat de ploaie nu contamineaza pestii precum produsele farmaceutice.

Toate aceste adevaruri evidente despre vitamina D, ne pun pe ganduri: cum se explica faptul ca reforma in sanatate nici macar nu mentioneaza acest nutrient? Daca vreti intr-adevar sa reformati sanatatea natiunii, trebuie sa incepeti cu remedierea epidemiei de deficienta de vitamina D in randul populatiei.

Cand vine vorba de mentinerea sanatatii oamenilor, toate medicamentele din lume nu pot face cat poate vitamina D… simplu, convenabil si sigur. Tocmai aceasta idee – ca pacientii isi pot vindeca singuri propriul lor cancer doar plimbandu-se in natura – este cel mai temut lucru in lumea cancerului si a industriei de vaccinuri. Industria farmeceutica este speriata de moarte la ideea ca oamenii vor deveni educati in materie de nutritie si isi vor da seama ca vitamina D, singura, elimina nevoia de sutele de medicamente si vaccinuri potentiale. Vitamina D declanseaza procesul de vindecare, protejeaza organismul de boli, si singura amenintare majora pe care o prezinta este la adresa profitabilitatii industriei de asistenta medicala care domina astazi medicina.

Daca medicina moderna ar putea interzice vitamina D, ar face-o imediat.

Un produs foarte eficient Kal-Mag-D3 click aici

Sa aveti o viata minunata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.