Multe persoane m-au intrebat ce se poate consuma din produsele GNLD, cand cineva sufera de diabet, sau boli de nutritie.

Amintesc ca prin consumul produselor GNLD nu facem bine bolile, sau nu intervenim in bolile cronice ca medicamentele. Produsele GNLD mentin STAREA DE BINE, atat de necesara in viata de zi cu zi, pentru cei sanatosi si pentru cei bolnavi

Prin consumul acestor produse asiguram nevoile celulare, tot ce are nevoie celula noastra sa functioneze optim, sau cu alte cuvinte restabilim, hranim, si intretinem metabolismul celular, asigurand starea de bine celor ce o doresc permanent, dar si celor ce au nevoie de ea prin nutritia celulara, prin produse specializate cercetate stiintific, prin studii clince elaborate, de catre un for stiintific reconoscut mondial SAB, care ofera garantie de excelenta produselor GNLD, care face ceea ce spun.
Apoi avem produse speciale pentru dezintoxicarea organismului.
Fitonutrienti care reduc si optimizeaza reactiile de oxidare si procesele inflamatorii, care sunt responsabile pentru producerea bolilor.
Produse care energizeaza organismul inlaturand starea de oboseala, care este si ea responsabila cu proasta divizare celulara si initierea bolilor cronice.
Asiguram produse speciale pentru controlul greutatii.
Asiguram produse speciale pentru mentinerea in buna functionare a unor functii care isi reduc activitatea, odata ce organismul a inceput procesele de oxidare celulara.
Produsele GNLD nu suplinesc somnul, odihna, miscarea necesara zilnica, ele asigura doar un suport de bine in viata noastra, inlaturand multe nevoi celulare, celula noastra fiind mult mai expusa la traumele civilizatiei in plina dezvoltare, ca poluare, radiatii, hrana neadecvata sau saraca in nutrienti, modificata genetic, stres, neimpliniri, nerecunoasterea muncii depuse, insatisfactii personale, etc.
In cazul diabetului organismul are nevoie de micronutrienti, adica aminoacizi, acesta fiind supus unor traume metabolice majore, nerecunoscand nici macar nutrientii necesari zilnici. Produsele GNLD asigura acesti nutrienti care sunt si recunoscuti de celula noastra, fiind atent selectati de forul stiintific, prin studii clinice elaborate, prin tehologii speciale de fabricatie care evita capcana glicemica, dar si pe cea insulinica concomitent.

Primul complex de produse este asigurat de:
Provitality Plus 30 plicuri/ cu 4 produse fiecare, produs care poate intregi un mic dejun asigurand elemente esentiale din nutritia celulara si pentru cei sanatosi click aici
Neolife Shake aroma de vanilie click aici
Neolife Shake aroma de ciocolata click aici
Neolife Shake aroma fructe de padure click aici
* produs de excelenta care are in componenta elemente necesare diabetului tehnologia GR2 control, prin care se evita capcana insulinica si cea glicemica, fibre atat de necesare in bolile metabolice, atat de necesare si sportivilor 22 aminoacizi speciali din hrana naturala, biocompatibila cu genomul uman
* minerale si vitamine care repara si intregesc ADN, sau alte functii metabolice si alte elemente speciale
* produsul este folosit si pentru controlul greutatii, dar si pentru energizarea sportivilor

Neolife Tea click aici
* produs care energizeaza organismul, prin actiune directa, dar si prin dezintoxicarea acestuia, deci actiune indirecta nu are contraindicatii sau efecte secundare in special, spre inima.
La aceste produse prezentate mai sus, se pot adauga fitonutrientii care dezintoxica organismul, ajutand limfa, procesele metabolice, arderile metabolice, dar si incetinesc procesele de oxidare si cele inflamatorii
Vit C cu absorbtie lenta click aici
Tre click aici
* antioxidant si antiinflamator excelent, in forma de esenta
Wheat Germ Oil click aici
Se pot adauga si produsele cu un rol special in buna functionare a metabolismului celular
Kal-Mag (D3) click aici
Aloe Vera Plus click aici
Acidophilus click aici

Toate produsele sunt esentiale, nu sunt unele mai importante decat altele, in diabet si nu numai, ele pot si consumate si de cei care doresc sa se intretina, sa previna oboseala cronica, care este responsabila cu toate bolile, dar si oxidarea prematura a organismului care declanseaza efectele inflamatorii in organism, care cauzeaza disfunctii majore iremediabile (AVC, IM, etc).

Astept impresiile voastre, despre starea de bine a voastra si a prietenilor vostri. Oferiti aceste informatii speciale celor dragi.

Sa aveti o viata minunata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.