Multe persoane m-au intrebat ce nutrienti pot consuma pentru diabet, sau boli de nutritie.

Amintesc ca prin consumul nutrientilor de la NeoLife nu vindecam bolile, sau nu intervenim in bolile cronice ca medicamentele. Nutrientii mentin STAREA DE BINE, atat de necesara in viata de zi cu zi, pentru cei sanatosi cat si pentru cei bolnavi.

Prin consumul acestor nutrienti asiguram nevoile celulare, tot ce are nevoie celula noastra sa functioneze optim, sau cu alte cuvinte restabilim, hranim si intretinem metabolismul celular, asigurand starea de bine celor ce o doresc permanent, dar si celor ce au nevoie de ea prin nutritia celulara, prin produse specializate cercetate stiintific, prin studii clince elaborate, de catre un for stiintific reconoscut mondial SAB, care ofera garantie de excelenta produselor care fac ceea ce spun.

Avem produse pentru detoxifierea organismului.
Fitonutrienti care reduc si optimizeaza reactiile de oxidare si procesele inflamatorii, care sunt responsabile pentru producerea bolilor.
Nutrienti care energizeaza organismul inlaturand starea de oboseala, care este si ea responsabila cu proasta divizare celulara si initierea bolilor cronice.
Nutrienti pentru controlul greutatii.
Nutrienti pentru mentinerea in buna functionare a unor functii care isi reduc activitatea, odata ce organismul a inceput procesele de oxidare celulara.

Produsele NeoLife nu inlocuiesc somnul, odihna, miscarea necesara zilnica, ele asigura doar un suport de bine in viata noastra, inlaturand multe nevoi celulare. Celulele noastre fiind mult mai expuse la traumele civilizatiei in plina dezvoltare: poluare, radiatii, hrana neadecvata sau saraca in nutrienti, modificata genetic, stres, neimpliniri, nerecunoasterea muncii depuse, insatisfactii personale, etc.

In cazul diabetului organismul are nevoie de micronutrienti, adica aminoacizi, acesta fiind supus unor traume metabolice majore, nerecunoscand nici macar nutrientii necesari zilnici. Produsele NeoLife asigura acesti nutrienti care sunt si recunoscuti de celula noastra, fiind atent selectati de forul stiintific, prin studii clinice elaborate, prin tehologii speciale de fabricatie care evita capcana glicemica, dar si pe cea insulinica concomitent.

Primul complex de nutrienti este asigurat de:
Provitality Plus 30 plicuri/ cu 4 capsule fiecare, produs care poate intregi un mic dejun asigurand elemente esentiale din nutritia celulara si pentru cei sanatosi
Neolife Shake aroma de vanilie
Neolife Shake aroma de ciocolata
Neolife Shake aroma fructe de padure
* produs de excelenta care are in componenta elemente necesare diabetului tehnologia GR2 control, prin care se evita capcana insulinica si cea glicemica, fibre atat de necesare in bolile metabolice, atat de necesare si sportivilor , 22 aminoacizi speciali din hrana naturala, biocompatibila cu genomul uman
* minerale si vitamine care repara si intregesc ADN-ul, sau alte functii metabolice si alte elemente speciale
* produsul este folosit si pentru controlul greutatii, dar si pentru energizarea sportivilor

Neolife Tea
* produs care energizeaza organismul, prin actiune directa, dar si prin detoxifierea acestuia, deci actiune indirecta nu are contraindicatii sau efecte secundare in special, spre inima.

La aceste produse prezentate mai sus, se pot adauga fitonutrientii care detoxifica organismul, ajutand limfa, procesele metabolice, arderile metabolice, dar si incetinesc procesele de oxidare si cele inflamatorii
Vitamina C cu absorbtie lenta
Tre
* antioxidant si antiinflamator excelent, in forma de esenta
Wheat Germ Oil
Acidophilus
Se pot adauga si produsele cu un rol special in buna functionare a metabolismului celular
Kal-Mag D
Aloe Vera Plus

Toate produsele sunt esentiale, nu sunt unele mai importante decat altele, in diabet si nu numai, ele pot fi consumate si de cei care doresc sa se intretina, sa previna oboseala cronica, care este responsabila cu toate bolile, dar si oxidarea prematura a organismului care declanseaza efectele inflamatorii in organism, care cauzeaza disfunctii majore iremediabile (AVC, IM, etc).

Astept impresiile voastre, despre starea de bine a voastra si a prietenilor vostri. Oferiti aceste informatii speciale celor dragi.

Sa aveti o viata minunata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *